روش های تجاری سازی و فروش محصولات
روش های تجاری سازی نقش بسیار مهمی در اقتصاد دارد در واقع تجاری سازی، فرآیند تبدیل ایده به یک کسب و کار و در نتیجه ایجاد شغل و تولید ثروت است.
موفقیت در تبدیل یک ایده ذهنی به محصول یا خدمت و ورود آن به بازار، در گرو اجرای دقیق و موفق فرآیند تجاریسازی خواهد بود.
یکی از دلایل موفقیت کشورهای توسعه یافته توجه به روش های تجازی سازی ایده ها و محصولات بوده که این امر باعث رونق اقتصاد وکسب و کار شده است.
در حالی که در کشور های در حال توسعه عدم توجه به روش های تجاری سازی باعث عقب ماندگی آنها در دسترسی به بازار های جهانی شده است.

ایده های تجاری در زمان کرونا ویروس
با بحران کرونا خیلیها به دلیل شیوع کرونا مجبورند در خانه بمانند، میتوانند به فکر راهاندازی یک شغل خانگی باشند. مشاغل یا کسب و کارهای خانگی بعنوان ایده های تجاری در زمان کرونا ویروس است که از سوی یک عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسبوکار بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار شکل میگیرد و منجر به تولید خدمت یا کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی میشود
ایده های تجاری
۱ – پرورش قارچ: با توجه به رواج زیاد پرورش قارچ در سالهای اخیر شاید فکر کنید که بازار قارچ اشباع شده است. اما از آنجا که این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار گونههای بسیار متنوعی دارد و از طرفی تمامی اطلاعات و ریزهکاریهای پرورش آن را بهراحتی میتوان در میان کتابهای موجود در بازار و منابع اینترنتی به دست آورد با کمی خلاقیت میتوانید جای خود را در بازار پر تقاضای قارچهای خوراکی باز کنید.
۲ – پرورش پرندههای زینتی: اگر از جمله افراد علاقهمند به نگهداری پرندههای خانگی هستید، ممکن است تجربه تخمگذاری این پرندهها را در خانه داشته باشید. اما اگر قصد داشته باشید به چشم منبع درآمدی به آن نگاه کنید، قطعا باید محیط زندگیتان به گونهای باشد که امکان توسعه فضای این کار بدون ایجاد مزاحمت برای همسایگان برایتان میسر باشد. علاوهبر این از آنجا که با موجودی زنده سر و کار دارید.
۳ – پرورش ماهیان زینتی: از جمله حوزههایی است که به چشم نمیآید، اما بازار بسیاری وسیعی در جهان و حتی ایران دارد. تکثیر و پرورش برخی ماهیان زینتی نظیر گوپی، سیچلاید و گلدفیش در فضاهای محدود خانگی کاملا انجامشدنی است. اگر در این زمینه تجربهای ندارید پیشنهاد میکنیم یک آکواریوم کوچک و یکی دو کتاب مربوط به تکثیر و پرورش ماهیهای زینتی را از فروشگاههای آکواریومی بخرید و کار را با گوپی شروع کنید. ماهی زندهزا و مقاومی است. پس از اینکه مهارت کافی در نگهداری و پرورش و تکثیر این ماهی را طی چند ماه پیدا کردید، کمکم سراغ ماهیهای دیگر بروید. بعد در فکر بازاریابی و ارتباط با واسطهها باشید و بهتدریج تکثیر و پرورش صنعتی ماهیان زینتی را در بخشی از فضای خانه کلید بزنید.
۴ – پرورش بلدرچین: پرورش بلدرچین از مواردی است که در هر خانهای امکانپذیر نیست. اما اگر خانهتان آپارتمانی نیست و شرایط نگهداری از پرندگان را دارید این روزها پرورش بلدرچین گوشتی و تخمگذار میتواند سودآوری مناسبی در بازه نسبتا کوتاهی داشته باشد. البته باید پیش از شروع این کار اطلاعات کافی برای نحوه نگهداری در شرایط بهداشتی و سالم این پرندگان را بیاموزید و در صورتی که بخواهید آن را توسعه دهید حتما برای دریافت پروانه بهداشت اقدام کنید.
علاوه بر چند مورد ذکر شده ایدههای خلاقانه در طراحی متفاوت و نوآورانه دستسازهها میتواند بهخوبی مخاطب خود را در بازار پیدا کند و سودآوری بسیار خوبی به همراه داشته باشد. در همهجای دنیا برای دستسازها ارزش افزوده بسیار زیادی قائل هستند.